Home » Kattenbak wegwerken: inspiratie en tips

Kattenbak wegwerken: inspiratie en tips

door Redactie
1984 views
kattenbak wegwerken

Een kattenbak is niet het mooiste object in een woonhuis. Maar gelukkig zijn er wel heel veel verschillende oplossingen om deze netjes weg te werken. Zo worden ook kattenbakken wat mooier dan je gewend bent van de kattenbak.

Kattenbak wegwerken

Het wegwerken van een kattenbak heeft nog een belangrijke functie. Dit is namelijk de geur die er een stuk minder door zal worden. Omdat een kattenbak behoorlijk kan ruiken is dit geen onbelangrijk punt. Laten wij je snel meenemen in de mogelijkheden en ideeën om een kattenbak weg te werken.

Voor je een kattenbak gaat wegwerken is het natuurlijk wel belangrijk dat een kat deze goed kan gebruiken. Daarom is het verstandig na te denken over de behoefte die een kat heeft. Het laatste dat je wilt is dat een kat niet meer op de bak gaat.

Kattenbak in een plantenmand

Een kattenbak kun je vaak prima in een grote plantenmand plaatsen. Het wordt hierdoor een stuk minder zichtbaar en de kat zal zich nog prima op zijn gemak voelen. Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat er voldoende ruimte is om te keren en begraven. Want dat zijn wel de behoeften die een kat heeft.

Kattenbak in een kast wegwerken

Wanneer je een kast hebt kun je deze ook aanpassen. Zodat de kattenbak hierin past en de kat via een luikje naar de bak toe kan. Een nadeel van een kast is vrijwel altijd het licht. Een kat heeft namelijk wel behoefte om te zien wat er gebeurd. Daarom moet je overwegen om verlichting in de kast te plaatsen.

Kattenbak onder een tafel of kast plaatsen

Als je een grote bijzettafel of hogere kast hebt kun je de kattenbak hier vast en zeker onder zetten. Zo werk je de kattenbak goed weg en hou je de geur van kattenbak ook weg uit de woning. De kattenbak is op deze manier geen doorn in het oog meer binnen je interieur.

Heb je een leuk idee gevonden om de kattenbak weg te werken? Ga ermee aan de slag. Je kat zal het absoluut waarderen en het ziet er natuurlijk ook harstikke mooi uit.

Gerelateerd